Цецка Цачева летяла из Европа в лукс за 35 бона

Пътуванията били платени от Авиоотряд 28
Обновена: 25 ное 2010 15:46 | 25 ное 2010 15:45,
283
Цецка Цачева летяла из Европа в лукс за 35 бона
Снимка: БГНЕС

Председателят на НС Цецка Цачева се е повозила на свръхлуксозни самолети на две частни авиокомпании, докато е пътувала в служебни командировки през тази и миналата година.

Те са платени от специалния "Авиоотряд 28", който е на бюджетна издръжка.

Парите пак са на данъкоплатеца, независимо че не идват директно от Народното събрание. Това става ясно от справка за пътуванията на властта, съобщава „168 часа“.

Цачева се е качила на частни самолети при посещения в Стокхолм, Загреб, Брюксел и Анталия.

Така са похарчени между 25 и 35 хиляди лв. за една визита, което е между 8 и 11 пъти повече, отколкото, ако са ползвани граждански полети за делегациите.

Председателката на парламента е летяла с новите модели на "Чалънджър 60" и 604, които са с 10-12 места на борда, както и с "Лиърджет 60", който побира до 7 пътници.

От администрацията на парламента са заявили, че при заетост на правителствените самолети с други полети специалният "Авиоотряд 28" наема самолети за държавни посещения по свои критерии и от бюджета на Народното събрание средства за заплащане на тези пътувания не са били разходвани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
272
0
 
2
 
! Отговори
Петърчо преди 13 години
Цецка, каквото и да си направи косата, *** си личи отдолу...
271
0
 
3
 
! Отговори
ринго преди 13 години
охохо Баба яга заебала метлата и се яха на скъпи самолетчета !Омръзна и да се самообслужва .Бойко Бойко бедни ми Бойко къде ги ровиш тия *** бе пари ли плати тая смешната че е в парламента .Ама вече наистина вярвам че не си виновен щото това са кадрите на миличкия *** Цецо дето обикаляше из България като Апостола да стори комитети .Бедни ми Бойко ако знаеше Цецо кви ги е натворил преди година и половина щеше да го отсвириш ама сега кво да правиш -брак по неволя ....
270
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе Вие луди ли сте. Как ще лети жената с нормални полети. Нали там седалките са нормални. Ми как ще седне. Няма да стои права я.
269
0
 
6
 
! Отговори
а защо преди 13 години
Защо не лети с нормално полети. Тази *** от Плевенските села се взе на сериозно!!!! Защо трябва да си нози дебелия *** с частен самолет на държавни разноски!!!
268
1
 
10
 
! Отговори
Килъра преди 13 години
Леле хора направо съм бесен докага ще търпим да ни гаврят такива бездушни безморални *** :((((((((((
267
1
 
18
 
! Отговори
!!!!!!!!!!! преди 13 години
Мисля че парите си заслужават! Изплашила е половината свят и сега никой няма да смее да ни напада-нищо че нямаме армия!
266
0
 
7
 
! Отговори
harakiri преди 13 години
след всички гаври на предишни управници с народа, от герб хората очакваха да се покаже като истински народен, честен водач. това ще е най-голямото разочарование в историята и управниците вече го чувстват. еди по един почнаха бързичко да се нагушват, очаквайки да бъдат натирени, където им е мястото в най-скоро време. както виждам, все още има облъчени хора, които им вярват. надеждата умира последна, но все пак в супермаркета не дават безплатно храна, понеже на власт е герб. трябва да се живее.
265
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Станишев е виновен........
264
0
 
11
 
! Отговори
Данчо преди 13 години
''Пази Боже сляпо да прогледа'' Не моим се сетим квой туй нещо на снимката !
263
4
 
3
 
! Отговори
до 252 преди 13 години
Така е червена *** ,как може да гласуват за нещо друго освен за червените ***?
262
5
 
4
 
! Отговори
Ю2 преди 13 години
Струва ми се, че статията е тендециозна, разбира се от последните две изречения.
261
1
 
16
 
! Отговори
Helzo преди 13 години
Ето ви едно от 10-те напълно ненужни неща, финансирани от нашите пари.Помислете си за другите 9 и ако ви се плащат още данъц ваша си работа.Ако ли не, както би било и нормалната реакция, тогава нека ги изселим със едното нещо което все още имаме.Брой и гласове.
260
2
 
18
 
! Отговори
! преди 13 години
Къде е ходила, и каква работа е свършила?
259
1
 
25
 
! Отговори
Р.Н. преди 13 години
ТАКА СЕ СВИВАТ РАЗХОДИ ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА.... ЛЕЛЕ, АКО НЕ БЕШЕ КРИЗА... СИГУРНО ЩЯХА И САМОЛЕТ ДА И КУПЯТ...:)))
258
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дайте да не говорим много, ами да си сложим по-остри чепици.И да не чакаме избори, ами още от сега да ги изритаме, и да ритаме , да ритаме, да ритаме-----по дебелите им ***----------
257
3
 
24
 
! Отговори
ПЕРО преди 13 години
БОЙКООО БОЙКОООО.... ОТКЪДЕ ГИ НАМИРАШ ТЕЗИ АНОНИМНИЦИ... ТАЯ Е ТАКОВА ЧОВЕШКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ.. ЧЕ ЧАК НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ!!!
256
2
 
21
 
! Отговори
ХУБАВЕЦ преди 13 години
ЕЕЕ МНОГО ГРОЗНА БЕ ХОРА,ТАКАВА ГРОЗНА ЖЕНА НЯМА,ТОЗИ НЕН МЪЖ КАК ЛЯГА ДО НЕЯ НЕЗНАМ,ОЛЕЛЕ АМИ КАТОСЕ СЪБЛЕЧЕ МАААААААААЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ-ОТВРАТ,А НИНАЧЕ НЕКА ПОПАТУВА В ЛУКС ТО СЛЕД ОЩЕ ДВЕ ГОД НЯМА ДА ПАТУВА
255
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ZZ E NEVINNA!TIA NIKUDE NE PODPISALA, TIA NISHTO NE ZNAE, NE E 4ULA....SUD NE JIA LOVI, SAMO BB ZNAE....NO TOI E SUPERMAN...
254
2
 
13
 
! Отговори
Охранител на народа преди 13 години
Трябва да си невероятно глупав, за да гласуваш срещу последния ми пост...или пожарникар, полицай, платен военнослужещ...или нещо подобно...абсолютно безполезно...като данъчен, не че са виновни, на тях им казват какво да правят....имахме мнага по-солна армия например, когата беше от млади мамчета, които вярваха в БЪЛГАРИЯ
253
2
 
38
 
! Отговори
Добре, де! преди 13 години
Летяла, хвърчала, а какво е свършила? Парвеню в най-лошия смисъл на думата!