Цецка Цачева летяла из Европа в лукс за 35 бона

Пътуванията били платени от Авиоотряд 28
Обновена: 25 ное 2010 15:46 | 25 ное 2010 15:45,
283
Цецка Цачева летяла из Европа в лукс за 35 бона
Снимка: БГНЕС

Председателят на НС Цецка Цачева се е повозила на свръхлуксозни самолети на две частни авиокомпании, докато е пътувала в служебни командировки през тази и миналата година.

Те са платени от специалния "Авиоотряд 28", който е на бюджетна издръжка.

Парите пак са на данъкоплатеца, независимо че не идват директно от Народното събрание. Това става ясно от справка за пътуванията на властта, съобщава „168 часа“.

Цачева се е качила на частни самолети при посещения в Стокхолм, Загреб, Брюксел и Анталия.

Така са похарчени между 25 и 35 хиляди лв. за една визита, което е между 8 и 11 пъти повече, отколкото, ако са ползвани граждански полети за делегациите.

Председателката на парламента е летяла с новите модели на "Чалънджър 60" и 604, които са с 10-12 места на борда, както и с "Лиърджет 60", който побира до 7 пътници.

От администрацията на парламента са заявили, че при заетост на правителствените самолети с други полети специалният "Авиоотряд 28" наема самолети за държавни посещения по свои критерии и от бюджета на Народното събрание средства за заплащане на тези пътувания не са били разходвани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
1
 
18
 
! Отговори
Румяна Желева преди 13 години
Това са мръсни уйдурми! Колежката Цецка се е бъхтала за благото на народа, а вие злословите! И аз исках да дам всичко за ползу роду, но ... ***!Не сте обективни! Знаете ли колко и е било трудно да се мандахерца по разни срещи и коктейли в Европата на Цецка. То са едни протоколи, то е чудо! На село не сме свикнали така и за това се повозила на малко по-луксозно! Спрете с тези инсинуации! Поздрав от Бургаз!
171
3
 
14
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН..
170
0
 
21
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
На фона на статията за новата такса "Електромер", тази статия изглежда приказно! Ненаядоха се тия бе, еййй!
169
0
 
13
 
! Отговори
flo преди 13 години
правилно ! Стига вече!!! Прекалиха много бързо тия!
168
2
 
10
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА Е ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ - БЕ КАК ТАКА ТОЛКОВА МАЛКО ХОРА СМЕ-ИМАМЕ ТАКАВА КРАСИВА ПРИРОДА - КАК МАМКА МУ ВСЕ СМЕ В МИЗЕРИЯ И НИЩЕТА - НЕ НАРОД А *** ... ТОВА Е ИСТИНАТА...
167
8
 
8
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Боко не е виновен, лошото е, че няма очистване от наглеците. Видяхме ги същите неща и при тройната коалиция, а и още преди това! Явно някой върти бизнес по този начин, ама народа не трябва да се дава! Наистина трябва да има протести, но не политически, а социални за търсене на права и ВЪЗМЕЗДИЕ!Поздрав с песента "Борба" на група Епизод!
166
1
 
6
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
167... с кайма и кашкавал!
165
0
 
17
 
! Отговори
homer simpson преди 13 години
понякога се радвам че съм безработен и не плаштам данаци.
164
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Къде са ни парите-ето къде!Официално 30 млн са парите за самолетни билети на администрацията,и това без командировъчните
163
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво чакаме още? Време е да започнем с протестите, с по един камък и да трупаме пред НС както през 1997. Тогава Боко ще се ***. Време е да ги изметем. Утре ще е късно.
162
1
 
17
 
! Отговори
Атака преди 13 години
А тия от администрацията на парламента и тях да фанеш и да ги обесиш! Кой знае какви проценти и те зимат!И да не говорят от къде не били парите, защото със сигурност не са изкарани от тях, а са народни пари!
161
0
 
15
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
странна реакция от атакист ... нали сте си дупе и *** ... ко ревешили май волен ви излъга и то жестоко
160
0
 
23
 
! Отговори
Охранител на народа преди 13 години
А стига бе!?! За пръв път чувам такава новина. Няма в цял свят друга държава като България, която да е платила толкова на един стругар/ка, за да си лети насам-натам без никаква полза от това.
159
0
 
29
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Така е с държавните пари - за да може да *** и тя! Защо избира тези, ами за да може да взме и тя някой лев!*** и наглеците, такива да им скъсаш главите!!!!!Някой хора за 35 хиляди работят цял живот, а тази за един полет дава НАРОДНИТЕ ПАРИ!Да си дава оставката и да се маха, няма какво да я оправдае!!!!!
158
0
 
27
 
! Отговори
Дени преди 13 години
А червените питаха днес -Къде са парите ? Видяхме къде са .
157
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До победата...А сега сериозно - ще е така ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНЕМ ДА МИСЛИМ И ДА СЕ ДЪРЖИМ КАТО ГРАЖДАНИ , които знаят правата си, задълженията си, задълженията на тези,които ги представляват - НЕ ВЯРВАТ, а КОНТРОЛИРАТ.Тоест - още мноого дълго време - българинът е допотопно животно с мисъл на поданик и никакво желание да се проСВЕТЛИ - тоест образова. Тъзно - но факт - доказателство - кои са героите на деня.
156
0
 
8
 
! Отговори
153-ти преди 13 години
много си прав!затова никога няма да се оправим!!!
155
0
 
21
 
! Отговори
тъп и прост преди 13 години
ЗНАЕТЕ ЛИ ---- НИЕ СМЕ СИ ЗА Е . АНЕ , НЕ Е ЛУД ТОЯ ДЕТО ЯДЕ БАНИЦАТА А ТОЯ ДЕТО МУ Я ДАВА ...И ТЕ СЕГА СИ ХАПВАТ ЛИ ХАПВАТ И СИ НИ ЕБКАТ ЛИ ЕБКАТ ... ХАЙ СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ...
154
0
 
12
 
! Отговори
liolio преди 13 години
спестовница голяма е ЦЕЦЕТО!!!!!!!!!!
153
1
 
28
 
! Отговори
ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА? преди 13 години
И какво свърши като направи полети за 35 000 лв, отделно от командировъчните?! Едно едничко полезно нещо беше ли свършено или само отчитахме дейност и правехме евтин PR?!До кога ще ни правете на маймуни? Ние- редовите българи ви избрахме; ние ви плащаме сметките от безбожните данъци,които ни налагате за да може да тънете в лукс и да си гласувате нови и нови по-големи заплати,а ние...ние ще оскотяваме още повече от работа само и само ВИЕ да сте happy...ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА?!