9 горят живи, а Гоце лòви вълци

Ден след огнения ад, на 1 март държавният ни глава отстрелвал хищници в Симитли
5 мар 2008 18:21,
198
9 горят живи, а Гоце лòви вълци
Снимка: 24 часа

"Хайка за вълци организирали за президента на България Георги Първанов служителите на Държавното лесничейство - Симитли, в събота, 1 март – ден след трагедията във влака, съобщава вестник „Струма“.

Така, когато отчаяни семейства трескаво издирваха изчезналите си близки, а България оплакваше жертвите от пожара във влака София-Кардам, държавният глава отиде на ловен излет в района на Куматинските скали над Симитли.

За пазената в тайна хайка е създадена отлична организация от временния шеф на Държавното лесничейство - Симитли, Борислав Кутузов, наричан от подчинените си Генерал Кутузов.

Служителите на лесничейството са играли ролята на гоначи на хищниците, но понеже не им стигнало времето, не успели да изкарат вълци, които да паднат на мушката на Първанов. Така той прострелял само една лисица.

„Не пишете нищо, това е строго пазена тайна“. Това бил съветът към изданието от симитлийската 39-а дружинка и горските, организирали хайката.

„Няма нищо лошо в това президентът да идва в района, харесал е Куматиница, какво повече“, заявил пък кметът на Симитли Апастол Апостолов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Поздравления за журналистите!Добре че все още има свобода на словото и всеки може да си каже мнението!Много хора мислят като вас но не могат а и не искат да го признаят публично!
176
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Добре е че храниш такива като нас ,ама да беше им плащал като на бели хора,нямаше да се чудят от къде да внасят управляващите работна ръка!И не се прави на велик ,никой не ти вярва,ако беше добър човек нямаше да се хвалиш,просто щеше да си работиш и да си щастлив а и хората около теб и нямаше да си толкова злобен и злъчен!
175
0
 
0
 
! Отговори
смърт за комунягите преди 16 години
браво на журналистите от днес.бг добре си заработват парите от бате им бойко. Този репортаж е тенденциозен и цели да се оправдае популизма на вашият супер герой. Как може журналист да манипулира и да пише такива глупости . Нито снимката е от лова нито пък ако е бил на мястото ще промени нещо .
174
0
 
0
 
! Отговори
Феб преди 16 години
Ей изпадналите седесарчета и герберчетата си умират да плюят по Президента.Многооо злоба бе. Така е като вече не могат да лапат от държавата и умират от яд поради тази причина.
173
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Националния траур беше на 05.03. На 01.03. се знаеше за трима загинали. По-късно откриха още останки и жертвите станаха 9. По-късно и статийки се написаха...Ха сега,върнете се назад и вижте кой какво е правил и при какви обстоятелства! Браво на драскачите - изопачават и крият истината,но НЕ ЛЪЖАТ! Стар трик,ама много народ се върза! То,и правителства се събарят така...Кой ли е подучил източника?
172
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Виж аз си имам бизнес и се оправям и храня такива като тебе.. И правя нещо за тая държава а не хленча като теб - ПРезидента бил на хайка за вълци!!! То трябва да си много *** ,че да не осъзнаеш проблемите си и да тръгнеш само да плюеш... Първанов да нахранел народа!!! Нима някой вярва ,че политиката е да храниш хората а? Ако още ходите да гласувате ,за да ви направи богат някой депутат ще има да чакате цял живот и няма да дочакате... Щото аз от дядо ми знам неволята не съществува ... Но съществуват ръцете ми, краката и главата ми.. Те като са ми здрави ще се оправя.. А вие си чешете езиците тоя що ходил на лов ,оня що не ми дава пари ит.н. глупости... В момента 5 милиона като теб са овиснали на шията на милион и половина Българи.. които се изхранват в около 300 хиляди фирми... Ето това е истината - близо 3 милиона пенсионери получават пенсии от такива като мен... А балъците като теб дето чакат Станишев да им поднесе салатата и ракията... Няма да дочакат...
171
0
 
0
 
! Отговори
Eдин от всички преди 16 години
Срам ме да гледам този самодоволен наглец!
170
0
 
0
 
! Отговори
Албена преди 16 години
АЗ ПЪК НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ПО-БЕЗЛИЧЕН, ПРАЗЕН И ИЗКУСТВЕН ЧОВЕК ОТ ТОЗИ ГОЦЕ - ВСИЧКО В НЕГО Е ПОЗА, ПРИ ТОВА МНОГО СМЕШНА
169
0
 
0
 
! Отговори
Майнхайнц преди 16 години
не вярвах че още има толкова заблудени *** като теб - това отчасти оправдава нещастията на българите в България
168
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
питайте некой колко струва храната в магазина, тока, нема как да знае, боравят с числа като компютърчета, a в статистиката човека го нема, кога от охрани и защити с народа са се срещали та да чустват истината,
167
0
 
0
 
! Отговори
мими преди 16 години
браво пич, има и умни хора в тази държава ама са рядкост
166
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ех ,че *** коментари.. Е кво като е ходил на лов? Вие имате ли представа на ден, колко Българи умират нелепо? При 1200 убити на година само от катастрофи, това прави средно по 3-*** убити на ден . Като добавим и умрелите при трудови злополуки, пиянски свади, убийства заради имоти, самоубийства, полицейски убийства над граждани, кораби и т.н. Ми то тогава всеки ден трябва да е траур!!! И президента какво трябва да прави ? Да лежи в къщи и да реве ли? Сигурен съм ,че в този ден 99% от Българите не са проронили и една сълза и са си вършили нормалните задачи или планувани забавления... А относно Първанов не виждам как може един свестен да има в държавата и да го плюете.. Още повече ,че Президента защити България като се сопна на Македонския президент.. А Гоце-прякора си е за гордост .. Само *** човек може да обижда на Гоце.. Все едно до обиждате с прякори Левски и Ботев.. Ама то ако бяхте умни, нямаше да ни е на това диридже държавата... Разликата между Българина и Европееца е както е казал на времето Кенеди- Не питай какво може да направи държавата за теб, а кажи ти какво правиш за държавата... През 45 год. комунизъм Българина само крадеше.. Отиваш в някой ДАП и гледаш как всеки мъкне към вкъщи.. Отиваш в някоя къща отваряш мазето и направо падаш ,колко винкели ,зъбни колела ,найлони и т.н. неща откраднати от работата .. Това беше във всяка къща ... Пък в селата да не говорим, какви гигантски инвентари от крадени плугове ,части от комбайни,вериги и т.н. глупости... *** народ сме и крадлив и само плюем... Що не дават пари на даскалите, после що им дадоха пари!!! Еми тъпотии само и злоба без никакви перспективи да направите нищо... България ще се оправи в мига ,когато спрете да гледате в чуждото канче и всеки започне да гледа себе си...
165
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
гоце е от политическия елит, те са хора с човещина само в опозиция, властта ги поставя над другите и стават циници без отговорност, и кво правиме тогава, човек със чест им го казва открито и в очите, може и оцеляване, гледаш слушаш траеш
164
0
 
0
 
! Отговори
мими преди 16 години
не мога да разбера що за хора сте, и защо гледата в канчето на другия, точно тогава в къщи стана пожар и да ви питам трябва ли останалите да се вайкат, да се тръшкат и да не празнуват и пр. Навсякъде се случват подобни неща но каквото и да направим няма да ги върнем - съдба, и мисля че тези оставки дето ги искате нещата няма да се променят, трябват действия
163
0
 
0
 
! Отговори
oбичащ България преди 16 години
Сергей да си отива незабавно заедно с цялото си некадърно и престъпно правителство!!!Да си отива Гоце!!!Стига безсрамни спекулации с националния ни празник,стига лицемерие-та нали Гоце е от партията,която до неотдавна ни налагаше за национален празник 9 септември,тази измислена дата!Да си ходи и хитрецът от Мадрид!Левски и Ботев биха се обърнали в гроба,ако знаеха,че Доган управлява тяхната земя!Български народе,събуди се-докога ще търпиш от безхаберието на управляващите да умират твоите невинни деца?!?Каквато и да е причината за трагедията,вината на управляващите е голяма.Ако имат капка съвест,биха си подали оставките веднага-и министърът на транспорта,и този на образованието,и този на здравеопазването и...всичките....те докараха гордия ни народ до просяшка тояга,а децата ни умират по пътищата...какво да говорим повече...ОСТАВКИ И СЪД! Най-искрени и дълбоки съболезнования на семействата и близките и поклон пред паметта на невинните жертви!Но всички думи са слаби,нищо не може да върне хората...
162
0
 
0
 
! Отговори
някой си преди 16 години
Днес качих кадрите от лова както и лицата на цялата дружинка , които "не бяха "на лова. Насладете им се . За справка Vbox.
161
0
 
0
 
! Отговори
Kiro sviro преди 16 години
Той си е бил Гоце. Още от край вереме са го наричали така.За мен не нормално Гоцето-донсоника да бъде президент. Той с тази пу...кина професия история на БКП ще умре от глад. Неговото място е по кофите за ***, а не на Дондуков. Това е проблема на България.
160
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
марульоооооооооооооооооо, по конституция има право само на два мандата. научи първо основинят закон и правилата на държавата и тогава се упражнямай да пишеш!!!! аман от ***
159
0
 
0
 
! Отговори
Kiro sviro преди 16 години
Няма значение, че на 05.02 е обавен траур. Факт е, че Гоцето отмаря докато се потулва подпалването на влака София-Кардам. При това БДЖ е държавна организация. Тоест цялата изпълнителна власт носи отговрност за това.
158
0
 
0
 
! Отговори
someone преди 16 години
Какво го мислите момчето?! Отново всичко ще се потули, както винаги...