9 горят живи, а Гоце лòви вълци

Ден след огнения ад, на 1 март държавният ни глава отстрелвал хищници в Симитли
5 мар 2008 18:21,
198
9 горят живи, а Гоце лòви вълци
Снимка: 24 часа

"Хайка за вълци организирали за президента на България Георги Първанов служителите на Държавното лесничейство - Симитли, в събота, 1 март – ден след трагедията във влака, съобщава вестник „Струма“.

Така, когато отчаяни семейства трескаво издирваха изчезналите си близки, а България оплакваше жертвите от пожара във влака София-Кардам, държавният глава отиде на ловен излет в района на Куматинските скали над Симитли.

За пазената в тайна хайка е създадена отлична организация от временния шеф на Държавното лесничейство - Симитли, Борислав Кутузов, наричан от подчинените си Генерал Кутузов.

Служителите на лесничейството са играли ролята на гоначи на хищниците, но понеже не им стигнало времето, не успели да изкарат вълци, които да паднат на мушката на Първанов. Така той прострелял само една лисица.

„Не пишете нищо, това е строго пазена тайна“. Това бил съветът към изданието от симитлийската 39-а дружинка и горските, организирали хайката.

„Няма нищо лошо в това президентът да идва в района, харесал е Куматиница, какво повече“, заявил пък кметът на Симитли Апастол Апостолов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Каква държава искате като ***, наричащи се журналисти не спират да наричат Президента "Гоце". По думите им ще ги познаете ...
156
0
 
0
 
! Отговори
Деймос преди 16 години
Националния траур беше на 05.03. На 01.03. се знаеше за трима загинали. По-късно откриха още останки и жертвите станаха 9. По-късно и статийки се написаха...Ха сега,върнете се назад и вижте кой какво е правил и при какви обстоятелства! Браво на драскачите - изопачават и крият истината,но НЕ ЛЪЖАТ! Стар трик,ама много народ се върза! То,и правителства се събарят така...Кой ли е подучил източника?
155
0
 
0
 
! Отговори
KKK преди 16 години
Да се снима с убито животно може само някоя гaднa твaр
154
0
 
0
 
! Отговори
WWF преди 16 години
СЕГА ОЧАКВАМЕ ВЪЛЦИТЕ ПЪК ДА ОТСТРЕЛЯТ ГОЦЕ
153
0
 
0
 
! Отговори
* преди 16 години
Като чета постовете и си мисля, че третия мандат му е в кърпа вързан :) То много защитник, много чудо. Това че снимката не е задължително да е от последния лов, не пречи на защитниците да отричат истината, а тя е: ако уважаваш хората които са те избрали, трябва да си съпричастен към болката им. А ти Гоце дано не свършиш като един бивш министър, който беше на коктейл с Жени Калканджиева, докато 3-*** полицаи се давеха в кръв в " Люлин"!
152
0
 
0
 
! Отговори
otvratena преди 16 години
снимката е от предишни ловни"подвизи"(по примера на другарите Живков, Кубадински и днешните бизнесмени-парвенюта), защото, както е написано, забавлението на 1мрат е било пазено в тайна.Презцентърът на президента не коментира, нима очаквате да дадат снимка?? Случката е отвратителна, поне от лицемерие да беше имитирал съпричастност към жертвите. Но тук политиците са толкова нагли, че колкото по-гнусни са постъпките им, толкова по се гордеят със себе си.Справка- масларова и мъжа й с поръчки за 5млн, баткото в Пътния фонд, Доган и обръчите...
151
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
И аз се радвам, че не живееш в България, от такива неграмотни експерти като теб ми призлява.
150
0
 
0
 
! Отговори
Boby преди 16 години
Оставка!
149
0
 
0
 
! Отговори
smayanata преди 16 години
E STRA6EN PREZIDENT IMAME.KAK E MOGAL DA NAPRAVI TAZI GLUPOST.S TOVA I KUPONA ZA 3 MART 6TE MU PADNE REYTINGA.YAVNO SE MISLI ZA NEDOSEGAEM.RADVAM SE 4E NE ZIVEYA V BALGARIA...............
148
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Много добър анализ, Мордохай! Само не можах да разбера, как свърза ***, ДПС, евреите и ЖП служителите на едно. То излиза, че атентата е дело на *** евреин, член на ДПС, който работи в Железниците от 1980 година...Ами ако е така, смятам, че кръга силно се стеснява, и могат да се проверят колко са хората отговарящи на това описание!!Аз мисля, че не повече от "0" !!!Доколкото за "Гоце", вие какво правихте на 1ви Март?! Само не ми казвайте, че и мартеници сте си закачали, вместо да скърбите!!!
147
0
 
0
 
! Отговори
b0rislav преди 16 години
и пак да гласувате както трябва, *** български сънародници!
146
0
 
0
 
! Отговори
ОВЦА преди 16 години
ЯВНО СМЕ ОВЦЕ ЩОМ ГИ ТЪРПИМ ОЩЕ!
145
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Goce,da ti umrat decata!!!
144
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
нека и аз да кажа колко ми е неприятно това лице Гоце ...и цялата комунистическа ***
143
0
 
0
 
! Отговори
Мордохай преди 16 години
Както знаете в последния ден на февруари от високосната 2008 започва голямто еврейско празненство Пурим. То е в чест на убитият антисемит Аман след манипулациите на Мордохай. Празника се е отбелявал някога с кръв от гой и печено месо Какво се случи в България на 29-и. Какво прикрива и властта?Точно така, става сума за атентата в спалните вагони на бързия влак Кардам-София. След трагедията с Индиго и Лим, българите бяха манипулирани отново с поредните лъжи от Режима. Румен Глъвътъ още без да е направен точен анализ побърза да обяви, че няма умисъл и да обвини една счупена луминисцентна лампа за причината на пожара. Това хвърли в недоумение всеки, занимавал се с противопожарна безопасност и елементарна техника. Уважаемо Министерство на шадраваните, луминисцентни осветителни тела се използват задължително при работа в затворени пространства с повишена концентрация на огнеопасни газове като горивни резервоари. Причината е точно, че не могат да искрят и да загряват така, че да предизвикат пожар. Тази версия за пожара е напълно безсмислена, точно както и за запалената цигара. Пожарът е бил толкова внезапен и силен, че дори метала се е разтопил, което не може и да бъде изгасено с вода. Просто е друг клас пожар. Мястото за атентата е избрано също внимателно. Който се е возил в спален вагон знае, че шаферите имат лошия навик да заключват външните врати и междинните към останалия влак за да не ги безпокоят и да не влизат пътници от малките гари. Така че тези вагони се превърщат в своего рода кафез, от който може да се излезе само през прозорците. За съжаление те са малки за да може някоя възрастна жена да се измъкне.Самата запалителна смес най-вероятно е представлявала т.н. напалмова бомба, която рецепта може да се вземе без проблем от интернет и да се направи с подръчни материали. Оставена в един голям сак - и пожарът е готов и по-лошото, че не може да се загаси. Подобни "специалисти" от малцинствен произход предизвикваха цяло лято по подобен начин пожари в българските гори. Георги може да обясни как точно го правеха.А кои бяха влаковите терористи от гара Буново е излишно да споменаваме. Имат си паметник дори, а един от тях е спонсор и на президента Гоце.Институцията към МВР пък, чието дело е да разследва и обезврежда терористични актове се казва ДОТИ. Новият и шеф е добре познатия ни бивш директор на МВР Пазарджик Жоро Стоицев. Известен като човека, прикрил *** сводници, зверски убили сестри Белнейски, както и като добър приятел по чашка на Пикаещия. Така кръгът се затваря. Че извършителите са същите жп специалисти , предизвикали няколкото жп катастрофи през 80-те е много верояно. СЛед като ДПС и *** Метко (Аамед) взеха власта, спряха и жп катастрофите (имаше и необявени като тази на експреса Янтра). Така до наши дни, когато българите почнаха да си надигат пак главите. До деня на Пурим.Какви могат да бъдат мотивите? Тогава бяха ясни - да дестабилизират България. Сега са малко по различни. Всички българи да се почустват зле
142
0
 
0
 
! Отговори
taina преди 16 години
No vseki moje da se slu4i,vsi4ki ot nas moje6e da b1de tam vav vlaka i da izgori jiv.....Kak moje takova bezhaberie i nehaistvoi da cari v na6ata mila rodina?? I TO TO4NO OT PREZIDENTA NA KOITO SME MU GLASUVALI DOVERIE,4e 6te za6titava na6ite interesi.......Eb*hti 6ibaniq prezident.....dano i toi da izgori jiv a nie da si poravim kefa i da si lovuvame dive4a
141
0
 
0
 
! Отговори
DOBRICH преди 16 години
И БАНКЕТА ЗА 3.03 ИЗКАРА...........
140
0
 
0
 
! Отговори
Мишо преди 16 години
ти ***, агент гоце - но не забравяй, че въпреки да си комунист-атеист има ГОСПОД - ще вриш вечно в казана
139
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Защо не коментират банкетът по случай 3-ти март, даден от президента, на който се събра "елитът" на нацията?Това е двойно по-скандално. Уж на 3-ти щяло да има само почит към загиналите за България? Позор - все недояли, все ненаходили се на приеми.
138
0
 
0
 
! Отговори
ШЕРЛОК ХОЛМС преди 16 години
ДА ВЛЕЗЕМ В ШЕСТО КУПЕ. ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ЛУМИНИСЦЕНТНАТА ЛАМПА. ТЯ НЕ Е ПАДНАЛА НА ПОДА И НЕ Е ГРЪМНАЛА. САМО Е УГАСНАЛА. КОГАТО ПОЧУКАШ С ПРЪСТ ПО СТАРИ ЛАМПИ,ТЕ САМИ СВЕТВАТ И УГАСВАТ.КАКВО Е СТАНАЛО В ШЕСТО КУПЕ? ЕТО КАКВО. В 22,30 ЧАСА НА ПОДА МУ СЕ ВЪЗПЛАМЕНЯВА ГАЗООБРАЗНО ВЕЩЕСТВО. ОТ ЛЕКАТА ДЕТОНАЦИЯ ЛУМИНИСЦЕНТНАТА ЛАМПА УГАСВА.В ТЪМНОТО ПЪТУВАЩИТЕ ВИЖДАТ ОГЪНЯ НА ПОДА. ПОГРЕШНО СМЯТАТ ЧЕ ЛАМПАТА Е ПАДНАЛА. БЯГАТ НАВЪН,ТЪРСЯТ ШАФНЕРА. ВРАТАТА ОСТАВА ОТВОРЕНА ЗАД ГЪРБА ИМ. ПЛАМЪЦИТЕ ТРЪГВАТ ПО КОРИДОРА.НЕ МОГАТ ДА ГИ УГАСЯТ И 10 ПОЖАРОГАСИТЕЛА.ТЪРСЕНЕТО ИМ Е НАПРАЗНА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ.ПРАВИЛНОТО Е БИЛО ИЗВЕЖДАНЕ НА ВСИЧКИ ПЪТНИЦИ И ОТДЕЛЯНЕ НА ВАГОНА(КОЕТО Е НАПРАВЕНО), А НЕ ГАСЕНЕ НА ПОЖАРА. КАКВО Е ГАЗООБРАЗНОТО ВЕЩЕСТВО, КОЕТО ДЕТОНИРА? ВАРИАНТ А- В САКА НА ЕДНА ОТ ЖЕНИТЕ ИМА ЛЕСНО ИЗПАРЯВАЩО СЕ ВЕЩЕСТВО.МЕТАНОЛ(СПИРТ ЗА ГОРЕНЕ), КОРЕСИЛИН,КОНЦЕНТРИРАН ТВЪРД АЛКОХОЛ. ОТ ТОПЛИНАТА НА ПАРНОТО ЗАПОЧВА БЪРЗОТО МУ ИЗПАРЯВАНЕ. НАТРУПВА СЕ В КУПЕТО.НАКРАЯ СЕ САМОЗАПАЛВА ИЛИ ОТ ЕЛЕКТРИЧЕСКАТА ЛАМПА.КОГАТО ЖЕНИТЕ БЯГАТ ОТ КУПЕТО ВЗЕМАТ БАГАЖА СИ.НЕ ОСТАВАТ НИКАКВИ СЛЕДИ ОТ ТОВА ВЕЩЕСТВО.ТО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е БЕНЗИН,КОЙТО ЩЕШЕ ДА РАЗРУШИ ТАЯ ЧАСТ НА ВАГОНА. ИЛИ НАЙ-МАЛКОТО ДА ИЗБИЕ ВРАТИТЕ И ПРОЗОРЦИТЕ.ВАРИАНТ Б=МАЛЪК ФЛАКОН С ГАЗ ИЛИ ЗАПАЛКА ИЗПУСКА БАВНО ОТ СЪДЪРЖАНИЕТО СИ.ВАРИАНТ В=ХВЪРЛЕНА ЦИГАРА ПРОГАРЯ СИНТЕТИЧНИ ОБЛИЦОВКИ.ОТДЕЛЯТ СЕ ГАЗОВЕ(МИРИЗМАТА НА БАКЕЛИТ), НАТРУПВАТ СЕ И ВЪЗПЛАМЕНЯВАТ НАКРАЯ.ЖП ВАГОНА СЕ ИЗКРИВЯВА ОТ ПЛАМЪЦИТЕ И НЕУСПЕШНИЯ ОПИТ НА ПОЖАРНИКАРИТЕ ДА ГИ УГАСЯТ.ПОЛУЧАВА СЕ ТЕМПЕРАТУРНА РАЗЛИКА ПО КОРПУСА И ДЕФОРМИРАНЕТО МУ.